Konserveringsværkstedet

Værkstedet drives til daglig af indehaver Britt Christmas-Møller samt Dawid Poplawski. BCM er uddannet cand.scient.cons fra Konservatorskolen i København og har været selvstændig siden 1998. Dawid er uddannet MA i konservering af malerier i Polen og har navnlig stor ekspertise indenfor restaurering af forgyldte antikke prydrammer.
 
Konserveringsværkstedet tilbyder alt fra overfladerensning til gennemgribende restaurering af maleri på lærred, træ og lign.
Al vort arbejde er baseret på den nyeste viden og forskning. Værkstedet har en stor fast kundegruppe bestående af herregårdssamlinger, forsikringsselskaber, auktionshuse, kunsthandlere samt private samlere.
Alle opgaver udføres på højeste professionelle niveau. Absolut konkurrence dygtig tilbudsgivning med tidsforbrug og deadline udfærdiges inden endelig aftale.
Værkstedets særkende er stor omhyggelighed, overholdelse af budgetter, deadlines og arbejder sidst men ikke mindst med konstant vægt på overholdelse af etiske retningslinjer herunder respekt for værkernes naturlige ældningspatina.
Slutteligt har Konserveringsværkstedet mangeårig erfaring med tilstandsrapportering af såvel hele samlinger som særligt bevaringsværdige værker.
- Siden 1999 associeret med Bruun Rasmussen Kunstauktioner
- Netværk til alle konserveringsfaglige discipliner