Urmager Rune Hjorth Bakkendorff

Mit navn er Rune Hjorth Bakkendorff. Jeg er uddannet urmager fra Den Danske Urmagerskole, hvorfra jeg bestod med en svendeprøve med udelukkende topkarakterer, hvilket udløser en Sølvmedalje fra Håndværkerforeningen i København, den højeste udmærkelse for nyudlærte svende.

Jeg har stor erfaring med istandsættelse og vedligeholdelse af vintage ure, antikke ure og andre mekanismer.
Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi klarer alt fra lommeure til standure, fra skånsom konservering til gennemgribende istandsættelse.

Urmager Bakkendorff har et veludstyret værksted, og kan derfor fremstille og reparere urdele efter behov. I mit netværk har vi forbindelse til en lang række håndværkere med forskellige fagspecialer – alt fra bemaling til møbelsnedkeri. Er du interesseret i en total renovering af et gammel ur, kan du derfor trygt overlade det til mig.

Inspektion og tilbud, hjemme hos dig selv, samt nedtagning og opsætning er altid med i prisen for en hovedreparation. På den måde sikres den bedste håndtering af dit ur.

Fremstilling af unika, og ure på bestilling, store som små, udføres også på eget værksted. Jeg har erfaring fra Schweiz med fremstilling af håndlavede ure.

Jeg hjælper både privatpersoner, samlere, firmaer og institutioner, så kontakt mig og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig.