Stukkatør Ove H. Svensson & Søn

Ove H. Svensson & Søn er landsdækkende og vi udfører alle former for stukarbejde i gips og kunststen, såsom:
•    Stuklofter
•    Forme til støbning  
•    Facadeudsmykning    
•    Model- og figurarbejde    
•    Afformning, modellering og nystøbning af skadede bygningsdel
Herudover er vi særligt specialiserede i at lave svampe-, brand- og vandskader, såvel for private som for virksomheder og offentlige institutioner. I samme forbindelse udfører vi ofte arbejder for flere forskellige forsikringsselskaber.    
 
Vores værksted er åbent for besøg. Du er derfor altid velkommen hos os, hvor du kan se og studere de mange forskellige rosetter og gesimser, vi har forme og modeller til. Har vi ikke lige det, du søger, kan vi lave det efter foto, tegning eller efter dit ønske. Da vi ønsker, at kunne tilbyde dig bedst mulig service er det en fordel, hvis du kontakter os, før du kommer.   

 

Vores Profil

Ove H. Svensson & Søn er en familieejet virksomhed.  Firmaet, der er landsdækkende, grundlagdes af Ove Herbert Svensson i juli 1929. Firmaet har lige fra sin start lagt al vægt på kun at levere kvalitetsarbejde. Dette var en af årsagerne til, at Ove H. Svensson & Søn overlevede den første tid, som var en af det 20. årh. mest turbulente perioder med krakket på Wall Street i oktober 1929, der førte til en dyb global økonomisk krise og 2. verdenskrig ti år senere.  
 
For at sikre den fortsatte kvalitet af det arbejde vi udfører, beskæftiger vi kun udlærte stukkatører.  Det er derfor dygtige folk, som er veluddannede i det traditionsrige og århundreder gamle stukkatørfag, du møder, når vi kommer på besøg.
I dag ejes firmaet af 4 generaton Henrik Nygaard Svensson.

 

Besøg vores hjemmeside www.ohs-stuk.dk og her kan du også se vores referenceliste
Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 38719138.
 
Med venlig hilsen
Henrik Nygaard Svensson
Stukkatørmester